Infographic Breng flex 2018

 • MaaS_SCRIPTS_afbeelding_blog_sacha_van_hal.jpg (1)
  Anna-Maria Feneri onderzoekt de menselijke kant van MaaS

  Binnen het SCRIPTS-project doen verschillende wetenschappelijke onderzoekers onderzoek naar Mobility as a Service (MaaS). De komende paar weken worden deze onderzoekers, met verschillende nationaliteiten en expertises, geïnterviewd over hun onderzoek. Vandaag is Anna-Maria Feneri uit Griekenland aan de beurt.

 • CiTG_faculteit-1280x600-c-center.jpg
  SCRIPTS onderzoeker krijgt prestigieuze beurs van 1,5 miljoen euro voor MaaS-onderzoek
  Trampe Debra foto1.jpg Debra Trampe - 24 oktober 2018

  SCRIPTS-onderzoeker en universitair docent aan de TU Delft Oded Cats heeft van de Europese Onderzoeksraad een bedrag van 1,5 miljoen euro ontvangen voor een vijfjarig onderzoeksprogramma waarin MaaS centraal staat. De zogenaamde ERC Starting Grant is bedoeld om wetenschappers te ondersteunen die nog aan het begin van hun carrière staan, maar al uitstekend werk hebben geleverd.

 • MaaS_SCRIPTS_afbeelding_blog_sacha_van_hal.jpg (1)
  Hoe kan MaaS gecommuniceerd worden richting consumenten?

  Het concept ‘Mobility-as-a-Service’ is voor buitenstaanders soms lastig te begrijpen. Is het desondanks toch als totaalconcept te communiceren richting consumenten? En zo ja, hoe dan? Met deze vraag heeft het HAN lectoraat Human Communication Development (HCD) zich het afgelopen half jaar beziggehouden, in samenwerking met GoAbout en het Breng Kenniscentrum – beiden partners in het SCRIPTS-project waar ook de HAN in participeert.

 • DSCN9913.JPG
  Netwerkbijeenkomst BRENG 03-10-2018
  - 3 oktober 2018

  Dit jaar was het thema van de jaarlijkse netwerkbijeenkomst ‘Samen op weg naar maatwerk’. Naast een divers sprekerspanel uit het werkveld kreeg dit jaar ook de reiziger/gebruiker een podium in het mooie pand van Droom! in Elst. Na de ontvangst met een kop koffie en heerlijke appeltaart was het tijd voor een inspirerende middag vol bevlogen presentaties en interessante gesprekken.