Breng flex wint Blije Reizigers Vakprijs!

13 december 2017

Breng flex heeft de Blije Reizigers Vakprijs gewonnen! Deze jaarlijkse prijs werd woensdag 6 december voor de derde keer namens de vakjury uitgereikt door Vincent Wever (hoofdredacteur OV Magazine).

Hoge waardering
Een eerste evaluatie, uitgevoerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), liet zien dat reizigers met een gemiddeld rapportcijfer van 8,2 Breng flex zeer waarderen. Ook groeit het aantal reizigers snel.

Innovatie
Wever noemde het innovatieve karakter (het gebruik van slimme algoritmes), het gemak en het feit dat de dienst zich al in de praktijk bewijst, doorslaggevende punten om de vakprijs toe te kennen. Ook de potentie die het concept lijkt te hebben om op nationaal en internationaal niveau door te breken, was een belangrijk criterium. Genoeg redenen om de pilot Breng flex in Arnhem en Nijmegen met nog een jaar te verlengen. De HAN zal ook in de toekomst betrokken blijven bij de monitoring en evaluatie van Breng flex.

 

Verder gebruik van de dienst
Eerder deze week liet Transdev, het moederbedrijf van Connexxion, weten dat het verder investeert in de onderliggende techniek waar Breng flex ook gebruik van maakt. Varianten van Breng flex worden de komende weken ook in Helmond en Amstelland Meerlanden geïmplementeerd. Ook in Australië en de VS zijn inmiddels spin-offs te vinden bij Transdev.

 

Delen:

Facebook Twitter Linkedin Email Pinterest