Breng Kennisnetwerk bijeenkomst 4 oktober 2017

22 september 2017

Het programma van de Breng Kennisnetwerk bijeenkomst van 4 oktober 2017 is bekend! Bekijk nu welke sprekers er aanwezig zullen zijn deze dag. Hopelijk zien we u 4 oktober.

Programma Breng Kennisnetwerk Bijeenkomst 4 oktober 2017

13:30 – 14:00 uur

Inloop met koffie en thee in de hal van locatie Tandheelkunde

14:00 – 14:10 uur

Opening en inleiding programma netwerkbijeenkomst
Opening door dagvoorzitter Oscar Roelofs (directeur Gloedcommunicatie Nijmegen)

14:10 – 14:30 uur

De heer Prof. Dr. Henk Meurs, Radboud Universiteit (hoogleraar Mobiliteit en voorzitter Breng Kenniscentrum)  
De toekomst van Mobiliteit en Mobility as a Service (Maas)

14:30 – 14:40 uur

Mevrouw Marieke Kassenberg, Provincie Gelderland (strateeg Mobiliteit)
Launch Sl!M Heijendaal

14:40 – 15:00 uur

De heer Carlo Buise, Radboudumc (adviseur duurzaamheid)
Duurzaam bereikbaar Heijendaal

15:00 – 15:20 uur

Mevrouw Dr. Els van der Pool (lector Human Communication Development), Mevrouw Dr. Renee van Os (associate lector Online Interactie) en de heer Arjen van Weert (senior onderzoeker) allen Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Onderzoeksresultaten monitoring en evaluatie Breng flex

15:20 – 15:45 uur

Pauze    

15:50 – 16:10 uur

De heer Arthur Boone (voorzitter Regionaal Portefeuillehouders overleg Mobiliteit en voorzitter van de bedrijfsvoeringsorganisatie AVAN)
Toelichting op doelgroepenvervoer en de regionale mobiliteitsvisieregio Arnhem – Nijmegen

16:10 – 16:25 uur

Afsluiting netwerkbijeenkomst & korte introductie rondleiding locatie: Tandheelkunde 
Een kort tweegesprek tussen Oscar Roelofs en de heer Drs. Nicolai Gieling (bedrijfsleider a.i. Radboud Institute of Moleculair Life Sciences)  gevolgd door een begeleide rondleiding in groepen

16:30 – 17:00 uur

Rondleiding locatie: Tandheelkunde

17:00 – 18:00 uur

Netwerkborrel
Met hapje en drankje en gelegenheid tot ‘dag’ zeggen / afscheid nemen van de heer Kees Walraven (oud-secretaris Breng Kenniscentrum)

 

Routebeschrijving 

Adres: 
Radboudumc, locatie: Tandheelkunde 
Philips van Leydenlaan 25, 6525 EX Nijmegen

Indien u met de auto komt: 
Vanaf alle invalswegen van Nijmegen staan de Nijmeegse ziekenhuizen duidelijk aangegeven. Het aantal parkeermogelijkheden bij het Radboudumc is beperkt, zo ook op locatie: Tandheelkunde.  Daarom kan het vinden van een parkeerplaats extra tijd kosten. 

Parkeer uw auto tegen normaal tarief (€1,60 per uur) op de parkeerplaats recht tegenover de ingang van het Tandheelkunde gebouw. Een dagkaart is bij de automaat te verkrijgen voor €8,-, hiermee kunt u 24 uur in en uit rijden. Vlak voor het gebouw van Tandheelkunde zijn 3 invalide parkeerplaatsen en 2 laden en lossen plaatsen waar eventueel een taxi even kan staan.

U kunt uw auto ook parkeren in de parkeergarage onder het Grotiusgebouw. Het tarief bedraagt €2,- per uur met een maximum van €10,-. Bij de betaalautomaten op het terrein kunnen de parkeerkaarten met pin of creditcard worden afgerekend. Contant betalen is niet mogelijk.
 

Er zijn uitstekende OV verbindingen:

Vanaf Nijmegen CS kunt u met de lijnen 10 (Heijendaal), 11 (Beuningen), 12 (Druten), 13 (Wijchen), 15 (Wijchen) of 300 (Nijmegen Heijendaal) reizen en uitstappen bij halte Spinozagebouw/Tandheelkunde. Makkelijker kan het niet dus u kunt uw auto desgewenst thuis laten.  Als u graag gebruik maakt van uw auto dan  bestaat de mogelijkheid om te parkeren op locatie: P+R Waalsprinter, van daaruit neemt u lijn 300 naar Nijmegen Heijendaal. De kosten bedragen € 2,50 en u kunt met 4 personen reizen met de bus. Uitstaphalte eveneens halte Spinozagebouw/Tandheelkunde.

 

 

Delen:

Facebook Twitter Linkedin Email Pinterest