07 juni 2013

Elke dag gebruiken miljoenen mensen LinkedIn Groepen om met gelijkgestemde professionals in contact te komen en kennis te delen. Op onze website leest u blogs, maar daar kunt u niet uitgebreid reageren of antwoorden krijgen op vragen. Naast de website heeft het Breng Kenniscentrum daarom ook haar eigen groep op LinkedIn.

LinkedIn

LinkedIn is een zakelijke netwerksite. Het werd in 2003 opgestart om op een gemakkelijke en effectieve manier een professioneel netwerk te bouwen en te onderhouden. Het principe is eenvoudig: u vult uw eigen gegevens aan en u 'linkt' met andere professionals. Inmiddels hebben ruim 4 miljoen Nederlanders hun profiel ingevuld.

Groepen

Naast het persoonlijk profiel bestaan er ook LinkedIn groepen. Dit zijn een soort discussiefora. Als lid kunt u kennismaken met andere professionals in de groep. U kunt de profielen en connecties van groepsleden zien en u kunt direct contact met hen opnemen. Het is mogelijk om vragen stellen aan andere professionals in de groep. Ook kunt u ideeën uitwisselen en discussiëren over actuele onderwerpen en ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van nieuws uit uw vakgebied.

Aan de slag

Lid worden van onze groep op LinkedIn is eenvoudig. Uiteraard moet u aangemeld zijn op LinkedIn en een profiel hebben. In het zoekveld boven aan de pagina vult u ‘Breng Kenniscentrum’ in. Om toe te treden tot de groep klikt u op 'Join Group'. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, maakt u deel uit van de groep en kunt u aan de slag. Klik op 'Discussions' wanneer u een discussie wilt starten of deel wilt nemen aan een discussie. Andere opties zijn 'Members' en 'Search'. U kunt ook gewoon rondkijken en zien wat andere mensen zeggen en doen.

Snel naar de LinkedIn groep Breng Kenniscentrum

Delen:

Facebook Twitter Linkedin Email Pinterest